Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Ulubiona gra
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.04.2014 16:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: ![]() Punkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Ojojoj...Kiedyś się grało, ale kiedy to było ? Tytuły które zarzucę pewnie większości będą obce. Pamiętam Tomb Raider ...Tak, ta gra była tą jedną z pierwszych. Od czasu do czasu NBA 98, FIFA 97 !! - to przeżytki, ale klasyka. Taka najfajniejsza jaką się jarałem, to oczywiście Max Payne . Lubię wątki detektywistyczne, ogólnie fajnie jak jest jakaś przygoda albo rozwiązywanie zagadek. Dlatego długie godziny spędziłem przed grami Jack Orlando , Case Closed . Jeżeli chodzi o jakiś "mroczny klimat", to fascynowałem się 3 płytkami CD, na której królował Gabriel Knight 3 . A tak ? Simsy zajmowały szczególne miejsce - sporo czasu się przy tym nasiedziałem. Pamiętam jeszcze taką strzelankę ( jak jej tam ?? ) - O, Duke Nukem , który rozstrzeliwał te wszystkie mutanty. Coś śmiesznego...Lary 7 Miłość na fali - głosu pani kapitan użyczyła Kasia Figura... Kurczę, jak teraz patrzę to sporo tego było. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2014 17:57
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1275 Dom: ![]() Punkty: 19768 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 18.06.14 |
Najbardziej lubię Simsy (trójka). <3 Niedawno kupiłam kolejny dodatek, "skok w przyszłość". Lubię też grę HP i ZF, Alicję w Krainie Czarów (na podstawie filmu Burtona), The Sims Średniowiecze i The Sims 4 (niestety moim zdaniem czwórka nie dorasta trójce do pięt). Edytowane przez ![]() ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.11.2014 18:51
|
![]() ![]() Postów: 222 Dom: ![]() Punkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Harry potter - Grałam w pierwsze trzy części, wszystkie mi się podobały. Worms - Uwielbiam stare wersje (nie trawie wersji 3D). zabawa na kilka godzin. Pierwszy raz grałam u kolegi, miałam około 7 lat. Sims 1, 2, 3 - Lubię wszystkie, każda ma inny klimat i cechy za które ją uwielbiam. Podstawa szybko się nudzi. Mam sims 1 "Pełna kolekcja", jeśli ktoś ma forsę i chciałby przypomnieć sobie to polecam. Posiadam kilka dodatków do 2 i 3. Z serią zetknęłam się w wieku...5 lat, dokładnie to najczęściej patrzyłam ja mama gra, bo ja nie umiałam. Zeus Pan Olimpu - Kolejna gra podpatrzona od mamy. Mam aktualnie na kompie. Choć nie mam ostatnio ochoty na granie. Ale powiem że gra dość trudna. Jazz Rabbit 2 - Jedna z ulubionych gier z dzieciństwa. Nie dostępna już chyba w sprzedaży, ale można pobrać. Słaba grafika, gra stara i dość prosta. Ale wtedy starczyło na wiele dni. A ile wspomnień. Catz/Dogz 5 - Kolejna gra z dzieciństwa, do której mam niezwykły sentyment. Hodowanie kotów i psów. Uwielbiam możliwość pobierania i krzyżowania ras w tej grze. Choć czasami wychodzą cudaki. Pamiętam że godzinami w to grałam. Nawet mam jeszcze zainstalowaną kopie. (Płyty dałam najlepszym przyjaciołom z tamtych lat). Zoo Tycoon 1 i 2 - Gra o budowaniu zoo, jestem dziewczyną uwielbiającą zwierzaki, więc trudno by się nie spodobało. W jedynce zachowali dużo realizmu, więc wiedza o zachowaniach i życiu zwierząt się w tej grze przydaje. W dwójce trochę ułatwili tworzenie wybiegów jeśli chodzi o biomy. Ale jednak nadal gra nie jest zbyt prosta. Zdarzają się wkurzające bugi jeśli chodzi o gości, lub opiekunów (naprawdę...nie może przejść bo blokuje mu...no właśnie co? mała górka?). Jak najbardziej polecam miłośnikom zwierząt. ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.11.2014 19:07
|
![]() ![]() Postów: 149 Dom: ![]() Punkty: 759 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 17.09.14 |
Tekken 5 A poza tym w Harrego grałam w 2 i 3 część i były spoko. W Quidditcha ( co prawda miałam demo z tego co kojarzę, ale i tak była zabawa ) Simsy uwielbiam, bijatyki, strategiczne, wyścigi. No kobieta skarb ![]() Jedyne czego nie rozumiem ( mój chłopak ma do mnie o to żal ) jak można grac w gre o grze w piłkę ? -,- ![]() ![]() "-Jak się czujesz Georgie? - szepnęła pani Weasley. Pomacał sobie głowę. -Jak uduchowiony - wymamrotał. -Co mu się stało? - wychrypiał Fred z przerażoną miną. - Mózg ma uszkodzony? -Jak uduchowiony - powtórzył George, otwierając oczy i patrząc na brata. - Widzisz.. jestem trochę uduchowiony. ODUCHOWIONY, Fred, łapiesz teraz?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.01.2015 23:55
|
![]() ![]() Postów: 278 Dom: ![]() Punkty: 341 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
Ja z gier poświęconych HP to tylko w 3 część grałem na ps2 ![]() ![]() Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.01.2015 14:07
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.01.15 |
Moje ulubiony gry na Kompa są następujące : 1. Seria Gothic 1-3 z dodatkami. Uwielbiam w to grać, zawsze jeszcze mi towarzyszy dreszczyk emocji, gdy idę lasem ciemną porą a z krzaków wyłania się jakiś potwór. ![]() 2. World of Warcraft - MMO Na Globalu ( Płatny ) mam parę postaci oczywiście nie wymaxowanych ale mam ![]() Ogólnie gram na prywatnym serwerze na patchu - 3.3.5a - jest to Sunwell Wratch of The Lich King. Oraz na patchu 4.3.4 - Cataclysm ![]() 3. Hearthstone - Fajna gra karcianka z bohaterami z Warcrafta ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.02.2015 18:46
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 52 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.02.15 |
Ja nałogowo gram w minecrafta ![]() ![]() HARRY POTTER
Mamusiu kochana , Weź mnie na kolana, Książkę mi poczytaj, W świat magii zawitaj. Harry Potter, to czarodziej, co ma wielką moc. A rodziców stracił dawno, w halloweenu noc. Od tej pory, mieszkał z ciotką, co magii nie umie, Wernon i ich syn Dudziaczek, też jej nie rozumie. Harry uczy się w Hogwarcie, szkole czarodziejów. Transmutacji, eliksirów oraz magii dziejów, Już na miotle latać umie, w Gryffindoru jest drużynie Szukającym, od lat wielu najmłodszym, bo trzyma Bardzo dobrze się na miotle, no więc gra w Quidditha, A gra wtedy się zakończy, kiedy złapie znicza. W czasie wolnym, u Hagrida herbatkę wypije. I przyjaźni się z Hermioną i Ronem Wesleyem Lecz morderca jego bliskich, na niego też czycha. Lord Voldemort, tak się zowie, to jest wielka szycha W świecie magii bardzo znany, choć zły i okrutny. Ma swych zwolenników dużo, bogatych i butnych Już w Hogwarcie się pojawił w turbanie Quirrella Bo usłyszał o kamieniu i już go chęć zżera Żeby kamień dostać, kamień zalet licznych To bogactwa no i życia, bo filozoficzny Harry też się zorientował, ktoś kamienia pragnie Wie, że kamień jest w Hogwarcie, pod podłogą, na dnie No więc trzeba mu przeszkodzić, w planach niecnych bardzo A Ron oraz panna Granger przygodą nie wzgardzą Idą więc tam pod podłogę, choć jej Puszek strzeże Harry zagrał na fujarce, psisko śpi, nie wierzę Dalej również droga trudna, strzeżona przez czary Jest diabelskie ziele, klucze, szachy, eliksiry Dotarł wreszcie na sam koniec tam gdzie lustro stoi Quirrell trzęsie się ze strachu, bo się pana boi Już odzyskał kamień Harry czuje go w kieszeni I nie dostał go Voldemort, lecz czy coś to zmieni? Dziś w noc duchów, ktoś zapisał ścianę krwią koguta Przy łazience dla dziewczynek rOTWARTA KOMNATAr1; I powiesił kota Filtcha na haku za ogon Żeby zwiększyć efekt grozy? No tak chyba po to Strach padł na społeczność uczniów w całym już Hogwarcie Kilku już zamienił w kamień bazyliszek co zażarcie Usiłuje komuś z uczniów wzrokiem zabrać życie lecz nie może, no bo wszyscy widzieli odbicie Tylko Lockhart się nie boi gra wielkiego zucha Chodzi ciągle uśmiechnięty od ucha, do ucha Lecz gdy przyszło do komnaty zejść już, mu samemu Stchórzył i już chciał uciekać, nie uciekł Harremu Ron i Harry go zabrali w Tajemnic Komnatę Lockhart już chciał użyć, swego OBLIVATE Lecz w tym celu użył różdżki, złamanej przez Rona Zadziałała, lecz na odwrót i pamięć skończona Nie u Rona i Harrego, ale u Lockharta Czy użycie starej różdżki było tego warte? Gdy huknęło rozdzieliło, chłopców to zaklęcie, Harry poszedł dalej, a Ron został przy Lockharcie, Kiedy dotarł do Komnaty leżała tam Ginny Stał tam również rosły chłopak, ale trochę dziwny Jestem Tom Riddle się przedstawił, tak się nazywałem Ale teraz inne imię, lepsze sobie dałem Lord Voldemort, to jest imię, które mówi o mnie Czy słyszałeś już to imię? Spytał niby skromnie Wtedy wezwał Bazyliszka, ogromnego węża Lecz i jego Harry również wkrótce już zwycięża Węża zabił wielkim mieczem, Mieczem Gryffindora Bo na pomoc mu przyleciał Feniks Dumbledorer17;a Feniks przyniósł w dziobie, mu Tiarę Przydziału Z Tiary Miecz wyciągnął sobie, chociaż nie pomału No i zabił węża mieczem, co go Tiara dała Ale Ginny coraz słabsza, jakby sobie spała Riddle się wkurzył na Harrego, o to co ten zrobił Bazyliszka mu wiernego, przecież Harry zabił A gdy dziennik Toma Riddler17;a kłem już przedziurawił Tej namiastki swego życia, szybko go pozbawił I wrócili bardzo szybko, do Hogwartu w górę Feniks wszystkich ich tam zaniósł, trzymali za pióra Oj, nie lubi Lucjusz Malfoy, swego skrzata Zgredka. Ale Harry mu pomoże, przyda się skarpetka. Lucjusz dał Zgredkowi dziennik, dziennik Riddler17;a Toma, A w dzienniku dał skarpetkę i służba skończona. Zwolnił Malfoy niewolnika, całkiem nieświadomy, Dał Zgredkowi część ubrania, uczynił go wolnym. Zgredek cieszy się z wolności i chwali Pottera. Teraz mieszka tu, w Hogwarcie, tu u Dumbledorer17;a Ale wieść się straszna taka, przez świat cały niesie Z Azkabanu zwiał morderca, najgroźniejszy w świecie Ten morderca się nazywa również bardzo groźnie Syriusz Black już samo imię, brzmi aż tak poważnie Wszyscy wiedzą już dlaczego, ten morderca uciekł On Harrego też chce zabić, nim Voldemort wróci Lecz się później okazało, że nie o to chodzi Syriusz chce Harrego chronić, a nie jego zabić Syriusz chrzestnym jest Harrego, znał rodziców jego Wytłumaczył także wszystko, jak doszło do tego, Że Voldemort znał kryjówkę, Harrego i bliskich I dlaczego lord Voldemort pozabijał wszystkich I wyjawił tajemnicę szczura, już bardzo starego To Glizdogon ich przyjaciel i zdrajca do tego. Już chciał zabić Glizdogona prawdziwego zdrajcę, Ale Harry jest przeciwny bezsensownej walce Choć po drodze do Hogwartu Peter uciec zdołał Jednak Harry jest szczęśliwy i chrzestnego woła Harry jednak ma też kogoś, kogoś tak bliskiego Kto jak Harry zna też czary i rozumie jego A w Hogwarcie trwa już turniej, Turniej Trójmagiczny Biorą udział w nim uczniowie, trzech szkół, a więc śliczna Fleur i Cedrik, walczy również Wiktor sławny, No i Harry (wybór czary był tu niepoprawny), Tutaj mają trzy zadania, wykonać samemu, A zwycięży tylko jeden, uda się jednemu. Już po labiryncie chodzą, szukając pucharu. Cedrik z Harrym go znaleźli, lecz nie znają czaru. Puchar szybko ich przenosi, na cmentarz daleko, A Voldemort ze swym sługą ,czeka na Harrego, To Glizdogon, ta fajtłapa no i mało męski. Wierny sługa Voldemorta, teraz w czasach ciężkich. Ale warzy już eliksir, dla swojego pana, Kości ojca, ciało sługi i krew wroga dana I odrodził się Voldemort, ma duszę i ciało. I chce zabić znów Harrego, lecz się nie udało. W związku z tym się aktywował już Zakon Feniksa W nim zrzeszeni są od dawna, czarodzieje wszyscy Którzy walczą z czarną magią i sługami czarta Cicha wojna się zaczęła z światem Voldemorta Ministerstwo jednak głuche jest, na znaki wszelkie Że Voldemort znowu wrócił i jest znowu wielki Więc do szkoły już wysłali, okrutną Dolores W szkole ma być teraz spokój, ta wprowadzi mores Lecz Voldemort na Harrego szykuje zasadzkę Ściągnie jego tutaj na dół, ściągnął całą paczkę Tu w podziemiach ministerstwa taki departament Gdzie są wszystkie tajemnice. No i wielki zamęt Się wprowadził gdy zaczęła się zażarta walka Co powodem tego było? Przepowiedni kulka Dzieciom już na pomoc spieszy teraz Zakon cały Zaklęciami walą wszyscy i duży i mały W walce Syriusz dzielny zginął gdy bronił Harrego Więc Harry sam został, nie ma już chrzestnego I znów spotkał Voldemorta, który chce go zabić Znów nie zdołał i minister tutaj się pojawił. Więc Dumbledore już, Harrego uczy po zajęciach O horkruksach, ale także co jest owych częścią. I dlaczego musi zniszczyć, wszystkie te przedmioty. Gdzie ich szukać, nie powiedział, zginął.. Harry potem, Wraz z Hermioną, no i Ronem horkruksów szukają, Chociaż miejsca ich ukrycia, jak dotąd nie znają. Lecz znaleźli wszystkie części, duszy Voldemorta. Trudna misja, ale dla nich dużo była warta. I zniszczyli już horkruksy, nie ma części duszy, Ten Voldemort, który teraz, umrzeć przecież musi, Zginął w końcu, właśnie teraz, upadł już na ziemię, Sam się zabił, od zaklęcia odbitym promieniem. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 19:03
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Ulubione gry... Hmm.. Final Fantasy VII, Final Fantasy XIII, Alice Madness Returns, Dead Island, Fear 3. A poza tym jeszcze League of Legends ![]() "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |