Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Grand Theft Auto - temat główny
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.10.2007 10:20
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 560 Dom: ![]() Punkty: 3028 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Tutaj piszcie wszystko na temat GTA[wszystkich części], problemy, solucje, kody itp //Kody usunięte, bo się offtop zrobił - RzR// OK, parę dni przed premierą, w maju, iCON wydało GTA IV na X360 i PS3. Gra opowiada o losach niejakiego Niko Bellic ' a, który, zwabiony e-mailami od kuzyna Romana, który opisuje mu swoje pięęęękne życie trafia do Liberty City [ @ NY], miasta znanego z GTA III. Rzeczywistość okazuje się mniej kolorowa, i Roman okazuje się zwykłym szaraczkiem. Niko więc musi odzyskać zaufanie kuzyna, i pomóc mu w sprawach typowo gangsterskich. Sama gra jest piękna, jak na serię GTA. Miasto jest ładne, duże, a model jazdy mocno się zmienił. Gra obfituje w masakryczną ilość różnych, czasem małych smaczków i detali. Jest długa, misje są wciągające... a główny wątek ma 2 zakończenia!. Nie dziwią więc oceny typu 9/10 lub 10/10 Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
Kapitan menel |
Dodany dnia 28.02.2008 19:45
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Ale sam fakt używania cheatów do dla mnie żenada.Jeśli ktoś nie umie grać tylko używa kodów to po co gra??Przyjemność czerpie się z przejścia gry bez cheatów.Ale jak kto woli... |
|
|
Mr Dumbledore |
Dodany dnia 19.03.2008 16:33
|
![]() ![]() Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 138 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.08.07 |
wogole dla mnie gra w GTA z kodami to zal ale coz niektorzy graja ja gram bez kodow bo tak jest lepiej a nie odrazu wlaczasz new game i wszystkie kody wpisujesz;] ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.03.2008 05:43
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 560 Dom: ![]() Punkty: 3028 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
No ile razy mam kurde pisać, że MOŻNA - nie trzeba [!] się pobawić kodami, np na zmianę wyglądu stroju ETC. Nie chcesz, to nie korzystaj, chcesz, to proszę bardzo, I nie mówcie mi tu o przyjemności z gry, bo już dawno przestałem odczuwać przyjemność wobec dzisiejszych gier :] - nie licząc Obliviona, trochę Gohica 3 i TDU, ale cheatowanie w TDU ~ banan konta lub CD-Keya Poza tym... patrzę na statystyki "Objazd wyspy" w TDU :/ Ruskie w wyzwaniach mają tam... objazdy wyspy, 200 km, 1 h czasu to zajmuje... a ja patrzę i 1 miejsce 1 HUMMER[RUS] 00'00'15 i do tego wolnym samochodem! !@#%! :/:/ A ja nie jestem aż takim kretynem, by używać czitów w TDU Poza tym, lamusy w TDU czitują tak, że choćyś miał Saleen S7 lub Ferrari Enzo[klasa A], to czasem nie dasz rady... dowolnemu Audi, które jest w klasie D , E i F EOT Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.04.2008 10:03
|
![]() ![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Uwielbiam w to grać!! Niestety rzadko mam okazję by usiąść za kompem i zrelaksować się przy GTA. Co do kodów to znam je od dawien dawna i z tego co widzę mam chyba wszystkie, takie jak RazorBMW. Kody według mnie są dla urozmaicenia sobie gry a nie dla cieniasów jak to stwierdził powyżej Kapitan menel....:rol: Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.04.2008 10:03 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.05.2008 16:35
|
![]() ![]() Postów: 223 Dom: ![]() Punkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Dla mnie kody są urozmaiceniem. GTA SA ukończyłem bez kodów, ewentualnie wpisywałem kod na Hydrę albo Huntera ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.05.2008 14:40
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 23 Dom: ![]() Punkty: 128 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 09.01.08 |
Takie pytanko gral ktos juz w GTA IV ... jezeli gral niech podzieli sie odczuciami bo dla MNIE jest to zdecydowanie najlepsza czesc tej wspanialej serii.Po wspanialym Vice city slabiutkim San Andreas (moje zdanie ... po prostu nie trawilem tego klimatu z "niggasami" i "hommiesami"![]() Co do tematu "uzywania kodow" ktory tutaj wybuchl ... no coz sa ludzie i ludzie ;p skoro lubil grac na kodach to jego sprawa ale zeby od razu naskakiwac ze "kody to dla cieniasow sa!!!1" to przesada =/ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.05.2008 20:01
|
![]() ![]() Postów: 223 Dom: ![]() Punkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Kapitan menel napisał/a: .Jak mogłeś ukończyć grę bez kodów skoro ich uzywałeś o.O? Miałem na myśli, że misję przechodziłem bez kodów typu, hesoyam, fullclip itp. Kiedy nie miałem nic do roboty to wpisywałem kod na Hydrę żeby sobie polatać. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.05.2008 21:12
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: ![]() Punkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Mój brat gra zaciekle w GTA. Dość przyjemna gierka o ile oczywiście umie się w nią grać. U mnie był taki problem, że każdy chwalił się w ile to on przeszedł tę a tę część. I ruszyło... kody, triki, porady, wytłumaczenia i tak dalej i tak dalej. Nikogo nie obchodziło jak, tylko, że się przeszło i tyle. I oni czerpali z tego satysfakcje. Co do części to mi również nie podobała się część GTA - San Andreas, choć - Vice City do wspaniałej bym nie zaliczyła. Może i mnie wyśmiejecie, ale mi najbardziej podobała się druga część. Uwielbiałam ich misje i gangi. I mam z tą grą przyjemne wspomnienia... "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
![]() Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
Kapitan menel |
Dodany dnia 25.05.2008 00:48
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Może i mnie wyśmiejecie, ale mi najbardziej podobała się druga część. Uwielbiałam ich misje i gangi. I mam z tą grą przyjemne wspomnienia... Dlaczego miałbym cię wyśmiać jeżeli GTA 2 to była pierwsza gra o mafii w jaką grałem. Fabuła w tej grze jest niesamowita, szkoda tylko, że graficznie sie postarzała:rol:. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2008 14:39
|
GTA2? Wspaniała gierka, chociaż grafika pozostawiała wiele do życzenia. Pamiętam jak mój brat grał w nią. Śmiesznie było. To takie początkowe menu wyglądało jak było 3 kolesie przy stole jakimś? Pamięć mi szwankuję więc mogę się pomylić. |
|
|
irsimlorsimm |
Dodany dnia 11.07.2008 10:47
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 46 Ranga: Charłak Data rejestracji: 10.07.08 |
JA też juz od jakiegoś czasu pykam w GTA SA. Przechodze bez kodów bo z kodami nie ma gry.. Lepej zarobić sobie 6 gwiazdek samemu niż wpidać np. Bringiton Albo stracić 6 gwiazdek poprzez pościg a nie jakieś duperele typu Aezakmi ![]() Co Ma Być To Będzie, A Jak Już Będzie To Trzeba Się Z Tym Zmierzyć.... - Rubeus Hagrid Żaden Nie Może Żyć, Gdy Drugi Przeżyje... - Albus Dumbledore Rzecz Nie Jest W Tym Kim Jesteś, Ważne Kim Nie Jesteś... - Albus Dumbledore Musisz..? To Oczywiste, Że Musisz..! Ale Wcale Nie Z Powodu Jakiejś Przepowiedni..! Musisz Bo Nie Spoczniesz Póki Nie Spróbujesz..! Obaj O Tym Wiemy..! - Albus Dumbledore Harry, Nie Jesteś Złym Człowiekiem. Jesteś Dobrym Człowiekiem, Któremu Przytrafiło Się Wiele Złych Rzeczy... - Syriusz Black Świat Nie Dzieli Się Na Ludzi Dobrych I Śmierciożerców. Każdy Ma W Sobie Tyle Samo Dobra Co Zła. Tylko Od Nas Zależy Jaką Drogą Pójdziemy.... - Syriusz Black Każde Ludzkie Życie Ma Taką Sama Wartość. Każde Należy Chronić... - Kingsley Shacklebolt ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.07.2008 23:51
|
Ja kupuje sobie teraz dużo domów w SA i kolekcjonuje policyjne autka. Mam już: zwykły wóz policyjny, motocykl(świetnie się nim jeździ!), tą terenówkę. Jeszcze tylko wózek FBI i mam całkiem niezłą kolekcję. No i do tego ciężarówka wojskowa. Jutro jeszcze coś napiszę ![]() edit. Jupi, nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie na PC. Co ciekawsze, może specjalnie dlatego HP i KP został przesunięty na lato ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 21.07.2013 19:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 10 Dom: ![]() Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.07.13 |
Moją najlepszą częścią jest GTA SA nie wiem czemu ale jest grałem w nią na kodach ale pograłem pograłem... i mi się znudziły zaczełem grać od nowa ale teraz bez kodów polecam ją bo czasami można się ostro naśmiać o i jak się ma GTA SA to można gra w GTA SAMP czyli Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer to tak samo polecam i to tyle z mojej wypowiedzi na temat Gta pozdrowienia |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.08.2013 18:05
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 16 Dom: ![]() Punkty: 310 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 02.08.13 |
do mnie najbardziej przemawia VC, no cóż... ale teraz czekam tylko na gta5... <3 widzieliście już zwiastun? ![]() ABRACADABRA. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.09.2013 12:02
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: ![]() Punkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Taaaak *-* GTA 5 wymiata, widzieliście gameplaye? Borze jaka makabryczna cena : ( Poczekaj, aż trochę stanieje wtedy sobie kupię ![]() ![]() kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.09.2013 11:08
|
![]() ![]() Postów: 11 Dom: ![]() Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 13.09.13 |
Portugas napisał(a): Taaaak *-* GTA 5 wymiata, widzieliście gameplaye? Borze jaka makabryczna cena : ( Poczekaj, aż trochę stanieje wtedy sobie kupię ![]() ![]() Cena zupełnie standardowa jak na konsolową premierę. Gra potwierdzam, że dobra. Kupa zabawy, ogromne przestrzenie i misje, które się nie nudzą ![]() Wymagania na PC? Najpierw niech ją zapowiedzą na PC. ///Oppugno ciulaku///
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.09.2013 11:56
|
![]() ![]() Postów: 11 Dom: ![]() Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 13.09.13 |
Gdzie te ploteczki chodzą? ///Oppugno ciulaku///
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.09.2013 12:00
|
Gdzie te ploteczki chodzą? Nigdzie, brak potwierdzenia ze strony R* ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.09.2013 12:00
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: ![]() Punkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Nie wiem, ja to usłyszałem od kolegi, który od kogoś to usłyszał itd... kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |