Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
[serial] Hannibal
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.08.2015 00:54
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Czy znajdę tu jakiś fanów serialu Hannibal? Jak wam się podoba kreacja Hannibala Lectera? Mi się serial bardzo spodobał, chociaż sam aktor grający Hannibala nie przypadł mi do gustu, podoba mi się natomiast motyw z jeleniem. Podoba mi się też postać Willa. Szczerze mówiąc, nie pogardziłabym taką zdolnością ![]() Inna sprawa - wiem, że Hannibal to serial o kanibalu i seryjnym mordercy, ale te potrawy które on gotuje... Zawsze kiedy oglądam, robię się głodna ![]() "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.08.2015 06:54
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 560 Dom: ![]() Punkty: 3028 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Will przeciętniak który dopiero teraz w miarę znośny..., Mads, tradycyjnie zresztą, rządzi i masakruje resztę pierwszoplanowych postaci. Świetny Hannibal, o ile nie będziemy gadać o wiadomo kim, bo umówmy się... TAMTEGO Lectera już nikt nie powtórzy, Madsowy jest po prostu inny. I dobrze, nie trza kopii Hopkinsa. A sam serial, kuźwa, dostaje ZASŁUŻONEGO cancela. Natali, wyprd mi z tv. Pełno dziurek, ubergenialny Hannibal, związek Margot i Alany po uju, wtf? Czyli obecnie bronimy się scenami zabójstw i mozę cenami ze świnią z Muskrat Farm, bo to mocne było, fakt. I DOPIERO TERAZ, FULLER, ZACHCIAŁO CI SIĘ RUSZYĆ LENIWY, PSEUDOARTYSTCZNY TYŁEK, BY ZROBIĆ LEPSIEJSZY FRAGMENT SERIALU?!?!??? PO UJ TE ŚLIMAKI?!?!??? PO UJ TE NATALOWE UJĘCIA?!?!?!?? Niech skończą z Zębową Wróżką i nie wracają, tęsknić nie będę. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2017 02:16
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Oglądałem serial, ale fanem na pewno nie jestem. Nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Zapowiadało się nawet, nawet, ale zwykle na oczekiwaniu i dobrym przyjęciu serialu się kończy. Wielokrotnie się już na tym "złapałem". Nie ma nawet co porównywać tego "Hannibala" do fenomenalnej klasyki z Anthonym Hopkinsem. Całość oceniam co najwyżej przeciętnie. Można, ale nie trzeba. Na zimowy wieczór przy herbacie, ale nie żeby się tym zachwycać. Do odtwórcy tytułowej roli za żadne skarby nie mogę się przekonać. ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |