Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
League of Legends
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 19:13
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Witajcie przywoływacze! No właśnie, czy sa tu jacyś przywołowacze? ![]() ![]() "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 19:16
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: ![]() Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.07.15 |
Tak więc gram od roku. Zaczęłam przygodą z Ligą, bo koleżanki mnie przekonały. Jak na razie dywizja Silver V. Ulubione postacie - Ahri, Diana, Jinx, może jeszcze Quinn. Polecam gierkę :3 Wciągająca. Jakby ktoś chciał ze mną pograć to nick - xxAria. Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 19:46
|
![]() ![]() Postów: 697 Dom: ![]() Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Ja z chęcią pogram, ale to pewnie dopiero okolo 22-23, jak mi synek zaśnie ![]() ![]() ![]() Poza Dianą, Ahri, Quinn i Nami lubię też Nasusa, Volibear'a, Sejuani, Katarinę, Nunu, Renektona i Lissandre, Ekko też mi przypadł do gustu. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 20:08
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: ![]() Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.07.15 |
Mam internet w UPC i od 20 do północy mi LoL nie chodzi eh. Jutro rano lub popołudniu mogę. W nocy raczej nie mam niestety opcji. To ja teraz 5 gram ciągle nimi, Lux, Seju i Nami też kocham ^^ Rzeczywiście mamy podobny gust ![]() |
|
|
Syriusz32 |
Dodany dnia 08.07.2015 21:33
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1110 Dom: ![]() Punkty: 14735 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
A ja skończłem grę mając 10 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Syriusz przejmujesz się mniej swoją maturą niż ślizgoni wygraniem Pucharu, a to jest jakieś osiągnięcie ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 21:38
|
Treshem? Nefumi - uu to szkoda. ja w dzień z kolei nie bardzo mogę grać, bo mi synek nie daje, dopiero jak idzie spać to mam spokój ![]() ![]() "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 21:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: ![]() Punkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Ooo, temat dla mnie ![]() Ogólnie mój brat w to grał, więc pomyślałam, że gra musi być fajna, skoro on w nią gra. Bo każda gra, w którą grał była fajna. ![]() Teraz mam 30 lvl, ale to dzięki koledze, który mnie wspierał i starał mi się tłumaczyć, jak używać poprawnie E na Akali ![]() Moimi mainami są supporty, ewentualnie adc. Uwielbiam bota. Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów ![]() Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 22:15
|
Nedelle - a jakie postaci konkretnie? ;D Też bardzo lubię bota, może zagramy kiedyś razem? :> Masz u mnie plus za Grella w avku, choć osobiście wolę Undertakera <3 "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 22:20
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: ![]() Punkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Chyba najbardziej lubię Tresha, niestety nie mam hajsu na niego :< Bo sobie Quinn głupia kupiłam ![]() ![]() Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów ![]() Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 22:23
|
![]() ![]() Postów: 14 Dom: ![]() Punkty: 34 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.07.15 |
To wy pójdziecie bota, a ja mida, co wy na to? ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 22:31
|
Charlie - spoko ![]() ![]() Ale z chęcią zagram. W zasadzie jedyna pozycja, której nie lubię to dżungla, po jej zmianie kompletnie jej nie ogarniam, może musiałabym jakieś inne runy kupić, bo strasznie łatwo mnie te stwory obijają... Tak z ciekawości - macie jakieś skiny? :> "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 22:43
|
Taak, Leśną Ashe ![]() ![]() Też nie lubię Dżungli, bo tam trzeba ogarniać i mapkę, i stwory, i ganki... masakra. Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów ![]() Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 23:32
|
![]() ![]() Postów: 14 Dom: ![]() Punkty: 34 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.07.15 |
Muszę się pochwalić sporą ich kolekcją. 11. Quinn Feniks, Quinn Leśna Zwiadowczyni. Ahri Popstar, Ahri Firefox. Diana Księżycowa Bogini. Jinx Rozrywkowa, Jinx z Mafii. Posterunkowa Vi. Nami Koi. Lux ze Stalowego Legionu. Sona z Pentakill (Od Rito ![]() To chyba wszystko ;w; Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 23:40
|
A mi Dota nie przypadła do gustu. Nie podoba mi się wizualnie, a zazwyczaj jak coś dla mnie brzydko wygląda, to tego nie oglądam /nie gram. ![]() Nedelle - ooo, Leśna Ashe jest fajna. Ja mam pełno skinów, bo swego czasu, gdy gracze dowiadywali się, w jestem dziewczyną to mnie zasypywali prezentami... ![]() Edit: sprawdziłam dokładnie jakie mam skiny: skiny: 1. Czarodziejka gwiazd Lux 2. Kha'zix strażnik pustyni 3. Dino Gnar 4. Leśna zwiadowczyni Quinn 5. Quinn feniks 6. Nami rzeczny duch 7. Nami kooi 8. Księżycowa boigini Diana 9. Mroczna valkirya Diana 10. Ahri gwiazda popu 11. Arcade Hecarim 12. Piekielny Alistar 12. Irelia mroźnego ostrza 13. Irelia ostrze nocy 14. Volibear gromowładny 15. Vayne arystokratka 16. Renekton dundee 17. Najemniczka Katarina 18. Kat Mundo 19. Sona kolędnik 20. Zamaskowana Evelynn 21. Śnieżny Warwick 22. Galaktyczny Nasus 23. Nunu zrzęda 24. Tpa Nunu Edytowane przez ![]() "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.07.2015 23:50
|
Asia mi się najbardziej z Sherwood podoba, ale Leśna na drugim miejscu od razu. A, co do Doty to kompletnie mnie jakoś nie interesuje. Pokochałam LoL'a i się na razie go trzymam. Może kiedyś zmienię zdanie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.07.2015 18:47
|
No mnie dota totalnie odrzuciła - mapa jest tak jednolita, wszystko się ze sobą zlewa, w sklepie miliony itemów, nie wiadomo co kupić. Sama mechanika gry też mi nie przypadła do gustu. "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.07.2015 13:08
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 19 Dom: ![]() Punkty: 494 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.07.14 |
O, ile tu graczek LoLa ![]() Ja gram od września 2010, a więc już dość spory szmat czasu. Aktualnie Gold V, a do tego nie miałem zbytnio czasu na grę w tym sezonie. Jakby tego mało, to z okazji wakacji spalił mi się chipset i układy scalone monitora, więc nie pogram w najbliższym czasie. Postaci mam wszystkie, gram aktywnie połową z nich, a za swojego maina raczej niczego nie uznam, chyba że Nidalee/Katarina, bo nimi gram najlepiej, ale bardzo rzadko mi się ostatnio to przydarza. Skinów wolę nie wymieniać, dość powiedzieć że z samych Mystery Giftów dostałem pięć legendarnych, w tym Pulsfire Ezreala (swoją drogą uwielbiam nim grać). Ulubionej pozycji nie mam, ale ostatnio najczęściej gram jako support, zazwyczaj Bard, Sona lub Braum. Jak naprawię komputer, to może uda mi się z kimś z was zagrać. "Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet." ~J. N. Mattis
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.07.2015 13:38
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1037 Dom: ![]() Punkty: 15578 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 16.07.11 |
Ja też grywam w LoLa ![]() Najbardziej lubię bot, czyli supporty lub adc, chociaż midem też nie pogardzę. Z postaci uwielbiam Nami, Dianę, Lux, Lissandrę, Sonę, Sivir i Miss Fortunę. Kompletnie nie ogarniam dżungli ![]() Ja zacząłem w to grać jakoś w 2011, ale potem miałem dwuletnią przerwę, po której gram w miarę regularnie. W ostatnim sezonie dzięki wsparciu Midnight Mista udało mi się wbić do Silvera V. ![]() Mistrz opisów Mistrz podpadania wszystkim jeśli chcesz się na kimś zawieść pisz, a na pewno w czmś podpadnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.09.2015 11:56
|
Ohohoho, widzę, że mamy podobnie, bo ja tak samo kompletnie nie ogarniam jungli ;D. Co prawda teraz próbuję się nauczyć, ale jakoś mi nie wychodzi. Jeszcze tą starą junglę bardziej ogarniałam, teraz jest dużo itemów, nie wiem co kupować, potwory mocno biją, więc nie wiem jakie najlepiej runy i masterki ustawić... No, ale może się nauczę ![]() ![]() "Someone let the doors open,
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.12.2015 22:54
|
![]() ![]() Postów: 26 Dom: ![]() Punkty: 58 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.12.15 |
Gram w lola od 4 lat. ![]() Gram też adc, w sumie, to moja główna linia. Caitlyn to moja ulubiona postać w całej grze. Pierwsza postać, którą zagrałam w tej grze i którą później kupiłam. ![]() Mid to moja najmniej ulubiona linia. Nie przepadam za rolą APC, chociaż czasem mnie najdzie. Jak już, to idę Ahri lub Lux. Nie lubię tej linii, więc nie zawracam sobie głowy nauką innych APków. ![]() Junglę bardzo lubię, zwłaszcza jak w mecie była Diana i Sejuani. Nie miałam jakiś czas teraz styczności z lolem i aktualizacjami, więc nie za bardzo wiem, czy dalej są takie świetne. O, i jeszcze Kindred bardzo lubię, ale chyba już nie są tacy mocni jak na początku. Top. Moja druga ulubiona linia. Tutaj nie patrzę na metę, chodzę tym, co mi się podoba - Irelia, Jax, Shyvana. Mój nick na lolu jest taki sam, jak tutaj, na forum. ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |