Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
monciakund
7)
ania919
8)
ulka_black_potter
9)
losiek13
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Gry konsolowe z czujnikiem ruchu - czyli spalmy trochę kalorii
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 29.03.2014 11:59
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6912 Dom: ![]() Punkty: 60270 Ranga: Naczelna Emotikonka <3 Data rejestracji: 22.04.07 |
Nintendo Wii, Kinect Xbox 360, Playstation Move - to konsole, które zgodnie z moją wiedzą, pozwalają na interaktywne granie. Za pomocą pilota możemy kierować rakietą tenisową czy próbować swoich sił w przeróżnych walkach. Można także bawić się, używając jedynie własnego ciała - czujnik ruchu na pewno to wykryje. Piłka nożna, hokej, boks, pojedynki taneczne... I wiele, wiele więcej. Gracie, lubicie? Uważacie, że tego typu rozrywka wygryzie standardowy sposób grania? Dodam, że na xboxa wyszła nawet gra Harry'ego Pottera. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.04.2014 14:20
|
![]() ![]() Postów: 764 Dom: ![]() Punkty: 9768 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Kurcze, trudno mi stwierdzić. Po części dowodzi to, że dzieci są zbyt leniwe żeby naprawdę coś trenować, ale z drugiej strony, fajnie być i poczuć się bohaterem z jakiegoś filmu. To sprawia przyjemność. Kiedyś, kiedyś, przed wiekami grałam w sporty u koleżanki, bez przerwy przez chyba 8h! Miałam większe zakwasy, niż po prawdziwym wysiłku fizycznym. Nawet polecam, ale w ograniczonych ilościach |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.12.2015 10:59
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3673 Dom: ![]() Punkty: 44578 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 09.04.15 |
W te święta złożyliśmy się rodziną na kinecta do xbox'a 360 dla mojego brata. I od razu kupiliśmy grę tak sportową z 6 rami i to jest świetna zabawa dla całej rodziny. Wszyscy graliśmy i spędziliśmy świetnie czas wspólnie, grając i bawiąc sie. Moim zdaniem takie gry to świetna rozrywka, chociaż jak z każdą grą nie należy przesadzać i trzeba mieć umiar. Ale moim zdaniem kinect to dobry sposób na spędzenie wspólnie czasu i zażycie odrobiny ruchu. ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.12.2015 11:10
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: ![]() Punkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Dostałam xboxa na urodziny od rodziców, bo wiedzą, że uwielbiam grać. I właśnie <chyba przez przypadek, bo nie sądzę, żeby wiedzieli co to jest ![]() ![]() ![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.12.2015 11:15
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3673 Dom: ![]() Punkty: 44578 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 09.04.15 |
Przy okazji, zaczęłam już zbierać na gre Harry Potter, bo faktycznie jest na xboxa. Dostałam xboxa na urodziny od rodziców, bo wiedzą, że uwielbiam grać. I właśnie <chyba przez przypadek, bo nie sądzę, żeby wiedzieli co to jest ![]() Zazdroszcze ![]() Ja sie dowiedziałam, ze baseball i golf to naprawdę ciekawe sporty, ale w rzeczywistości zapewne bardzo trudne. ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.12.2015 11:27
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: ![]() Punkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Sam Quest napisał(a): Przy okazji, zaczęłam już zbierać na gre Harry Potter, bo faktycznie jest na xboxa. Dostałam xboxa na urodziny od rodziców, bo wiedzą, że uwielbiam grać. I właśnie <chyba przez przypadek, bo nie sądzę, żeby wiedzieli co to jest ![]() Zazdroszcze ![]() Ja sie dowiedziałam, ze baseball i golf to naprawdę ciekawe sporty, ale w rzeczywistości zapewne bardzo trudne. Ja nie wiem co im strzeliło do głowy, bo u nas nie było i nie jest jakoś super jeśli chodzi o finanse, a tu proszę - xbox!. Gry już sobie sama kupuję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.12.2015 11:31
|
Ja nie wiem co im strzeliło do głowy, bo u nas też nie było i nie jest jakoś super jeśli chodzi o finanse, a tu proszę - xbox!. Gry już sobie sama kupuję. ![]() ![]() My mielismy super szczęśćie,bo była przecena i za 650 zł kupiliśmy xboxa z grą i 500GB pamieci, wiec super okazja była ![]() Bardzo się opłaca kupować gry online, bo są z dwa razy tańsze niż płytowe wersje, tylko ściąganie trwa różnie, zależy jaki masz internet. Kupuje sie legalnie, na allegro chociażby, tylko trzeba ściągnąć. Ostatnio GTA V kupiliśmy tak za niecałe 50 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |