Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Gry RPG na pc
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.11.2013 18:30
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: ![]() Punkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
KubeN po co zakładasz temat o rpg jak rozpoczynasz dyskusję o pierwszoosobowym sarwajwalu ( błąd napisany specjalnie) ? ale dodam że znam Outlast. " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.11.2013 18:39
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: ![]() Punkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
To może ty zaproponujesz jakąś gre, hmm? Niech twoja mózgownica też popracuje. Czekam na zaproponowaną przez ciebie gre, panie łosiu. Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.10.2017 05:08
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Hey, zaczynam zabawę z gameplay'ami, i chciałabym się z Wami podzielić linkiem do youtube'a. Gra, w którą gram to Elex - nowa gra twórców Gothica, która miesza w sobie klimaty średniowiecza, postapokalipsy i science fiction. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tym temacie, miło by mi było, gdyby napisał mi swoją opinię, dał jakieś wskazóki, czy rady co zmienić/ dodać/ poprawić itp. Mój kanał. Dziękuję i pozdrawiam ;d. ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |