Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Seriale
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2016 18:06
|
![]() ![]() Postów: 22 Dom: ![]() Punkty: 69 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.05.16 |
Ja uwielbiam Supernatural, jest po prostu boski:heart:. Lubię także Teen Wolf'a, Dylan jest naprawdę świetny :kibic:, Grę o Tron, no cóż :D, I zombie, ale najbardziej do momentu w którym grał tam Bradley James, The Walking Dead, no i Damiena :heart::love: "Do not let what you cannot do interfere with what you can do"
I solemnly swear that i am up to no good ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2016 19:20
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: ![]() Punkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Oglądam czy też oglądałam wiele seriali, ale zazwyczaj nie udaję mi się dotrwać do ich końca. Niedawno obejrzałam wszystkie sezony The Vamire Diares, ale moim faworytem jest zdecydowanie Sherlock. Skończyłam też Finding Carter i Pretty Little Liars. Teraz oglądam równocześnie Teen Wolf i Supernatural. Obejrzałam pierwszy sezon Gry o Tron, ale jest to za wiele jak na moje słabe nerwy ![]() "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.05.2016 20:11
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: ![]() Punkty: 3142 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Moje serialowe doświadczenia spełzają na jednym, do tej pory chyba ulubionym serialem - Breaking Bad. W sumie za ogółem tych wszystkich odcinkowych produkcji nie przepadam, bo nie dość że często coś przegapię, to jeszcze kończą w kulminacyjnym momencie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.05.2016 15:16
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: ![]() Punkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
Ktoś tam wyżej pisał o serialu Damien. A ja go muszę skrytykować. Cały sezon ma 10 odcinków. Liczyłam na coś znacznie lepszego. Zarys fabuły brzmiał dość zachęcająco dla mnie. Dorosły Damien dowiadujący się, że nie jest zwykłym człowiekiem, lecz opisanym w Biblii wielkim Antychrystem. Miał być to serial o charakterze horroru a wyszło... hmm, wyszło nic. ![]() Starszej widowni, albo chociaż tym mentalnie dojrzałym mogę polecić House of Cards. O ile ktoś lubi serie o tematyce politycznej. Lubię panujący w nim, wyniosły klimat pełen intryg, mataczenia i zastraszania - wszystko po to, by osiągnąć swój cel. ![]() Hannibal tutaj raczej dużo pisać nie trzeba. Myślę, że każdy słyszał o postaci Hannibala Lectera. Chociaż trzeci sezon moim zdaniem był na słabszym poziomie niż pierwszy i drugi, to jednak cenię sobie ten serial i sposób, w jaki zostały przedstawione nam główne postacie. Mr. Robot Trochę zrył mi psychikę ten serial. ;d Żeby zrozumieć o co mi konkretnie chodzi trzeba to obejrzeć ![]() Jestem w trakcie pierwszego sezonu Fargo, ale już teraz mogę bez wątpienia stwierdzić, że będzie to jeden z moich ulubionych seriali. Polecam także obejrzeć True Detective, House'a, Magię kłamstwa, Mentaliste, Supernatural, Breaking Bad, Grę o tron. Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.09.2016 08:25
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 121 Dom: ![]() Punkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Moje ulubione seriale Kryminalni 2004-2008 rok Pitbull Agentka Carter Agenci Tarczy Daredevil miazga Jessica Jones Sposób na morderstwo Gra o tron ale skończyłem na 4 sezonie Gwiezdne Wojny Wojny Klonów Star Wars Rebelianci Strażnicy Galaktyki serial 2015 Pingwiny z madagaskaru Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.11.2016 16:19
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 98 Dom: ![]() Punkty: 859 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 12.10.16 |
Ja przyznam się otwarcie, że jestem tak stara babka i oglądam chyba każdy możliwy serial w TV. Ale oprócz.... To te zagraniczne oczywiście też. Ulubionym serialem jest pretty little liars. Amerykański serial dramatyczny na podstawie serii książek o tym samym tytule, opowiadający historię czterech dziewczyn r11; Arii, Spencer, Hanny oraz Emily r11; których przyjaźń skończyła się po zaginięciu "królowej" ich paczki Taki szybki i krótki opisik ![]() Zapunktował u mnie ciekawą fabułą i tą.... tajemnicą jakby. Po za tym ja lubię takie seriale, które nie są pogmatwane. Polecam, serio ciekawy ![]() ![]() Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. - Albert Schweitzer ![]() Każdy kot to czarodziej, w którego głowie dzieje się więcej niż możemy sobie wyobrazić. ![]() Ja mam pana boga w futrze. - Halina Poświatowska ![]() Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości. - Christopher Sandt ![]() W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.12.2016 12:01
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 98 Dom: ![]() Punkty: 859 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 12.10.16 |
To ja spytam czy ktoś jeszcze pamięta taki serial jak Słoneczny Patrol? Amerykański serial przygodowy, realizowany w latach 1989r11;2001 z Davidem Hasselhoffem i Pamelą Anderson w głównych rolach. Emitowany wielokrotnie także w Polsce, przez kilka różnych stacji telewizyjnych r11; po raz pierwszy latem 1994 r. w TVP1, a następnie w Polsacie, TV 4. Myślę, że chociaż większość z nas pamięta jeszcze przygody ratowników? ![]() ![]() Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. - Albert Schweitzer ![]() Każdy kot to czarodziej, w którego głowie dzieje się więcej niż możemy sobie wyobrazić. ![]() Ja mam pana boga w futrze. - Halina Poświatowska ![]() Koty prowokują człowieka do nieustannych wyznań miłości. - Christopher Sandt ![]() W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.12.2016 15:43
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
To ja spytam czy ktoś jeszcze pamięta taki serial jak Słoneczny Patrol? Jestem obecnie najstarszym aktywnym użytkownikiem na stronie, więc mnie raczej należy pytać czego nie pamiętam ![]() Jasne, że Słoneczny patrol kojarzę i to całkiem dobrze, bo przez lata śledziłem losy ratowników z tej uroczej plaży. Pamela Anderson rzucała się w oczy ^^ ale ja chyba wolałem tego serialowego syna Davida ;p w Kolejnych sezonach sam został ratownikiem. No i w ogóle potem ekipa się zmieniła, przyszli nowi, i było niemniej ciekawiej ;p Z tych starszych to oczywiście jeszcze serial "Drużyna A" była dobry. Jeju, z kumplami bawiliśmy się na podwórkach - każdy był tam kimś ;p Mnie ten podrywacz Peck "Buźka" denerwował, ale Hannibal Smith był spoko. MR T również (ten słynny irokez). Fajnie jak walczyli i non stop uciekali przed niesprawiedliwym pułkownikiem jakimś tam (?). Przy okazji oczywiście zarabiali pomagając wielu ludziom w walce z przestępcami - no i Murdok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.02.2017 18:39
|
![]() ![]() Pochwały: 30 Postów: 3222 Dom: ![]() Punkty: 57119 Ranga: najdroższa Data rejestracji: 15.07.07 |
Sesja się skończyła, więc oczywiste stało się poszukiwanie nowych seriali, co by zająć czymś czas. Na pierwszy ogień poszedł The Path, serial opowiadający o losach rodziny, która żyje w sekcie. W pierwszym odcinku dowiadujemy się, że głowa rodziny (Aaron Paul) po powrocie z Peru zmaga się z wątpliwościami. Od tego momentu pozornie idealne życie w społeczności zaczyna się walić i na jaw zaczynają wychodzić różne inne "kwiatki", które godzą w wyznawaną przez członków sekty "wiarę". Mnie historia wciągnęła, bo nigdy przedtem nie oglądałam czegoś podobnego, a o sektach jedynie czytałam gdzieś przypadkiem. Warto obejrzeć z kilku względów: po pierwsze, świetna obsada, po drugie, dobra muzyka, po trzecie, bardzo dobrze napisane postaci i po czwarte - warto znać mechanizmy działania takich ruchów. Wydaje się ciekawe poznanie perspektywy ludzi, którzy pozostają w sektach, nie widząc tego, że to jest po prostu oszustwo, że są manipulowani, zbiera się o nich informacje, żeby tylko nie opuścili sekty. Dość mocna pozycja na serialowej mapie. Tydzień temu na HBO premierę miał miniserial Wielkie kłamstewka. Na razie wypuszczono dwa odcinki z siedmiu. Do obejrzenia przyciągają na pewno znane nazwiska, jak choćby Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, czy Aleksander Skarskard. Fabuła nie wydaje się szczególnie oryginalna: do bogatego miasta sprowadza się znikąd młoda kobieta z dzieckiem. Wszyscy wydają się super mili, pomocni i w ogóle do rany przyłóż, ale rzeczywistość okazuje się o wiele bardziej brutalna, kiedy w społeczności dochodzi do morderstwa. Na razie wygląda na to, że pod płaszczykiem rozwiązania zagadki pod tytułem "kto zabił", z odcinka na odcinek będziemy dowiadywać się coraz więcej o prawdziwej twarzy mieszkańców. Po dwóch odcinkach nie czuję się rozczarowana, bo o ile historia nie jest jakaś mega interesująca, to jednak wszystko jest zagrane świetnie, że jednak wciąga. Nawet nie wiem, kiedy mija te 50 minut odcinka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.03.2017 10:46
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: ![]() Punkty: 47339 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Siemanko Czarodzieje. Poszukuję Online serialu, starego raczej: supermen ![]() Jako iż oglądam teraz Supergirl i tam czasem nawiązują do fabuły serialu o jej kuzynie to chciałabym obejrzeć, zobaczyć czy się to zgadza, czy tak se wciskają jakieś z palca wyssane "fakty" ![]() Nie mogę jednak nigdzie go znaleźć ![]() To serial z lat 93-97 i boję się że nie będzie łatwo. Przeboleję nawet lektora ![]() POMOCCYYYYYYYYYY Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.03.2017 11:08
|
![]() ![]() Pochwały: 30 Postów: 3222 Dom: ![]() Punkty: 57119 Ranga: najdroższa Data rejestracji: 15.07.07 |
Chodzi o serial, w którym supermena grał aktor, który w "Supergirl" gra ojca Kary i Alex, a Lois Lane grała aktorka, która teraz gra matkę Mon-Ela? XDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.03.2017 11:22
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: ![]() Punkty: 47339 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Tak ![]() Kurde... WIEDZIAŁAM ŻE SKĄDŚ ICH ZNAM ![]() Hahahahaa totalnie zapomniałam, że to oni tam grali ![]() Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 11:54
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1507 Dom: ![]() Punkty: 30390 Ranga: Waldeinsamkeit Data rejestracji: 26.01.14 |
Hej, żaden ze mnie serialowy świr, obejrzałam ich dosłownie kilka w swoim życiu, ale chwilowo mam dostęp do HBOgo, nie chcielibyście mi czegos polecić? :<< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 11:56
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: ![]() Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Nieor polecam Grę o Tron! Oczywiście jeśli lubisz takie klimaty. Jeszcze Detektyw jest fajny ![]() Ja osobiście oglądam seriale w necie, no ale HBO Go można też odpalić na lapku ![]() Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 15:03
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 149 Dom: ![]() Punkty: 1203 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.02.19 |
Na HBO GO moim zdaniem warto obejrzeć Ostre Przedmioty, Wielkie Klamstewka i Olive Kitteridge. well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 22:21
|
![]() ![]() Postów: 60 Dom: ![]() Punkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
Wart obejrzenia jest Constantine - szkoda tylko, że jeden sezon wypuścili, bo serial miał potencjał ![]() Mnie zawsze bawi, choćby nie wiem co Świat według Bundych, Allo Allo! i The Munsters. Lubię sobie wracać do nich od czasu do czasu. Jeździec bez głowy i Hannibal nie wiem jak dalej się potoczyły ich losy, ale będę musiała do nich powrócić, bo z tego co pamiętam nie były najgorsze (nie żebym uwielbiała te postacie). Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 22:42
|
Aventia, Constantine pojawił się w 2 sezonie Legends of Tomorrow, a w s3 jest postacią stałą ![]() ![]() Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 22:42
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1507 Dom: ![]() Punkty: 30390 Ranga: Waldeinsamkeit Data rejestracji: 26.01.14 |
Z wymienionych widziałam tylko GOT i Wielkie Kłamstewka, także dzięki, ogarnę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 22:51
|
![]() ![]() Postów: 60 Dom: ![]() Punkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
Katherine_Pierce właśnie słyszałam, że gdzieś zawitał jako stała postać, ale zdecydowanie wolałam jak miał swój własny show w tym maleństwie. John jest taki kochany <3 i ta jego miłość do wszystkich ![]() Będę musiała się do tego zabrać. Podobno, zaznaczam PODOBNO ma powstać serial animowany i nawet niezła kreska z tego co widziałam, ale biorą się za to tak samo, jak za Beetlejuice 2 - tak na marginesie serial animowany jest wspaniały ^^ Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.03.2019 22:56
|
No Constantine pojawił się w Arrow, uratował jedną z postaci, która jest teraz też w LoT ![]() ![]() Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 ![]() ![]() Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |